Gert Verhulst K3 Relatie / Gert Verhulst Over Relatie Met Karen Ik Was Gewoon Verliefd Showbizzsite

Niet alleen van zijn eigen vrouw maar ook erg van de vrouwen van zijn K3. Met Karen heeft hij nu een band van mannen onder elkaar.


K3 Baas Geeft Ex Minnares Josje Trap Na Story

Gert Verhulst en Karen Damen gaan opnieuw de lakens delen.

Gert verhulst k3 relatie. Maar afgelopen week is bekend geworden dat Gert Verhulst met nog een K3-zangeres het bed heeft gedeeld. Met zijn vorige vrouw Valerie brak Gert nadat hij een relatie kreeg met Karen. Sarah en Viktor kennen elkaar al even maar vorig jaar zomer zou hij vlinders in zijn buik hebben gekregen.

Van 2008 tot 2011 had hij een relatie met Ellen Callebout een restaurant-eigenares uit Blankenberge met wie hij sinds 2012 opnieuw samen is. Gert begon toen een kortstondige relatie met K3 tje Josje Huisman. De relatie van Gert Verhulst en Ellen Callebout kende tien jaar geleden wel even een dieptepunt.

De twee die in het verleden een veelbesproken relatie. In mei 2019 hertrouwde hij na een relatie van 10 jaar. Deze keer keer niet in het echt maar op de planken.

Zo was hij eerder al een setje met Karen en Josje. Door mei 10 2017 K3-nieuws 0 Reacties. De relatiegeschiedenis van Studio 100-topman Gert Verhulst doet bijna denken aan het plot van een soapserie.

Zo had hij in het verleden een relatie met Karen Damen en met Josje Huisman allebei ex-leden van K3. Het koppel was op dat moment al elf jaar samen. Klaasje Hanne en Marthe over de liefde pikante uitspraken hun onderlinge verschillen en het jubileumjaar 2019.

Maar spijt van zijn liefdeskeuzes heeft hij niet. Maar ook het privéleven van Gert Verhulst haalt vaak de media. En kersvers K3tje Klaasje had zomaar in het rijtje kunnen staan zo verklapt ze zelf.

Zo bedroog hij zijn liefje meerdere malen met Josje Huisman en liet hij Ellen meer dan eens in de steek om in te trekken bij het voormalig K3tje. Het is geen geheim dat Studio 100-topman Gert Verhulst een zwak heeft voor de meisjes van K3. Daarvoor in 2012 had Verhulst gedurende enkele maanden een relatie met Josje Huisman toenmalig zangeres van K3.

In de aflevering van Gert Late Night vertelt Kristel Verbeke openhartig aan reporter James Cooke dat ze. De ophef was groot toen Gert Verhulst en toenmalig K3-zangeres Josje Huisman in 2012 een relatie kregen. Maar hij vond dat vooral voor zijn kinderen niet echt wenselijk.

Dat Gert een relatie heeft gehad met Karen Damen en Josje Huisman is nooit een geheim geweest. Gert Verhulst en zijn relaties met K3-collegas Karen Damen en Josje Huisman waren voer voor de media. Viktor had hiervoor twee jaar een relatie met K3-zangeres Marthe De Pillecyn.

Tijdens een livesessie op Instagram onthult de blondine namelijk dat ze stiekem een oogje heeft op de mediamagnaat. Hij had nadien van 2005 tot 2007 een relatie met Karen Damen van meidengroep K3. In 2019 trouwde Gert Verhulst met Ellen Callebout.

Gert Verhulst was vier jaar samen met Karen Damen de roodharige K3-zangeres en in 2012 ook nog eens een paar maanden met de blonde Josje. Gert Verhulst 49 wist dat zijn relaties met de voormalig K3-zangeressen Josje en Karen veel media-aandacht zouden genereren. Het gerucht ging al een tijdje dat Viktor 26 een relatie zou hebben met de 21-jarige Sarah Puttemans.

Zijn huidige vriendin Ellen is nog wel steeds in zijn leven maar ook haar is Gert allesbehalve trouw. Toch komt hij steeds bij. Het koppel is nog steeds samen en trouwde in 2019 maar ging in 2011-2012 wel enkele maanden uit elkaar toen Gert een relatie begon met Josje Huisman van K3.

Gert Verhulst houdt van vrouwen. Niet alleen omdat Gert als het hoofd van entertainmentbedrijf Studio 100 haar baas was en al eerder een relatie had gehad met K3-zangeres Karen Damen met wie hij zijn toenmalige vrouw Valerie bedroog maar bovenal omdat hij zijn vriendin Ellen Callebout daarmee bedonderde. Media-aandacht De mediaman wist van tevoren dat zijn relaties met zowel Karen als Josje veel aandacht van.

Zowel met Karen als met Josje heeft de Bekende Vlaming het bed gedeeld. Zowel Karen als Josje en ik wisten vooraf wat er ons boven het hoofd hing zegt de Studio 100-directeur in een interview in Humo.


Gert Verhulst Vond Zijn Relatie Met De K3 Tjes Niet Raar Story


Gert Verhulst Karen En Ik Zijn Nu Maatjes Haast Mannen Onder Elkaar Celebrities Hln Be


Gert Verhulst Samen Met Josje Van K3 De Morgen


Gert Deelde Bed Met Derde K3 Zangeres Lees Hier Wie


Gert Verhulst En Josje K3 Hebben Relatie Het Belang Van Limburg Mobile


Gert Verhulst Praat Over K3 Relaties Ik Was Gewoon Verliefd


Gert Verhulst Is Opener Dan Ooit Had Ik Sneller Moeten Doen Rtl Boulevard


Gert En Karen K3 Terug Samen Gespot Het Belang Van Limburg Mobile


Gert Verhulst Mijn Relatie Met Dat K3 Tje Is Grootste Stommiteit Die Ik Mijn Leven Gedaan Heb Showbizz 24


Gert Verhulst Over Relatie Met K3 Tjes Slecht Voor De Groep Nee Dat Was Het Belangrijkste


Zoon Gert Verhulst Heeft Relatie Met K3 Lid Marthe


Gert Verhulst Over Relatie Met Karen Ik Was Gewoon Verliefd Showbizzsite


Gert Verhulst Over Relatie Zoon En Marthe Van K3 Dat Moeten Ze Niet Te Veel Doen


Gert Over Relatie Met Josje Ik Volgde Mijn Hart Sterren Ad Nl


Gert Eerlijk Over Relaties Met K3 Meisjes Entertainment Telegraaf Nl


Relatie Tussen Lid K3 En Zoon Gert Verhulst Voorbij Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl


Karen Damen Wordt Minnares Gert Verhulst Entertainment Telegraaf Nl


Belgen Zien Gert Verhulst Als Vrouwenverslinder Sterren Ad Nl


Gert En Zijn K3 Relaties Dit Zegt Zijn Zakenpartner Nu

LihatTutupKomentar