Carmen Tanase Mihai Gadea : Gadea Am Aflat Un Lucru Oribil După Acea Emisiune A Fost Amenințată Cu Moartea Dcnews

Citește articolele cu aceleași etichete. Carmen Tănase i-a dezvăluit lui Mihai Gâdea cel mai mare secret al său.


Video Delir Conspiraționist La Antena 3 Virusul Este Un Plan E O Ordine Bine Stabilită A Butoanelor Copiii Sunt ținta Ziariștii

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Carmen tanase mihai gadea. Cum a salvat-o Flavia Groșan pe actrița Carmen Tănase Medicul Flavia Groșan a câștigat. Actriţa Carmen Tănase 59 de ani a declarat într-o emisiune la Antena 3 că măsurile luate de autorităţi în timpul pandemiei de coronavirus au fost prea exagerate şi a susţinut că există oameni care s-au folosit de acest subiect. Flavia Groşan şi cum a ajutat-o într-un moment de cumpănă cu un tratament care s-a dovedit eficient în trei zile.

Mihai Gădea i-a adresat câteva întrebări lui Carmen Tănase la care actrița a răspuns sincer. Pot să spun că este un război între China și SUA. Actrița Carmen Tănase are o poziție fermă în ceea ce privește virusul SARS-CoV-2.

15 iunie 2020 Ion Spânu Comentariu 26. Actrita Carmen Tanase s-a contrazis cu Mihai Gadea intr-o discutie despre pandemia de coronaviru. Mihai Gadea a continuat cu un raspuns categoric.

Femeia crede ca totul a fost un exercitiu si ca ar urma ceva mult mai rau. Eu n-am contestat ca oamenii aia din Terapie Intensiva sunt bolnavi Doamne fereste. Actriţa Carmen Tănase a vorbit în cadrul emisiunii Sinteza Zilei moderată de Mihai Gâdea la Antena 3 despre cum a întâlnit-o pe dr.

Femeia crede ca totul a fost un exercitiu si ca ar urma ceva mult mai rau. Cum a vindecat-o doctorul din Oradea pe Carmen Tănase în numai trei zile. Asta e de neconceput.

Invitată duminică seara în emisiunea Sinteza zilei Antena 3 actrița a povestit ce crede despre subiectul momentului pe planetă. Eu spun ca tot ce s-a intamplat pe planeta nu are nicio legatura cu ce este de fapt in mod real. Nu mă lua așa că nu merge.

Te iau cat se poate de sincer. Marea noastră actriţă CARMEN TĂNASE a fost invitata lui Mihai Gâdea la emisiunea Sinteza zilei de duminică seara. Cum a vindecat-o doctorul din Oradea pe Carmen Tănase în numai trei zile.

Reputata actriță a spus că medicul Flavia Groșan a salavat-o. Vizitează articolul pentru mai multe informații. Facebook Twitter WhatsApp Email.

Carmen tanase mihai gadea. Antena 3 a adus-o în studioul emisiunii lui Mihai Gâdea miercuri seara pe actrița Carmen Tănase care a fost lăsată să-și expună pe îndelete la oră de maximă audiență teorii conspiraționiste care frizează nebunia. Fără să prezinte niciun argument actrița a povestit că epidemia de coronavirus este de fapt un plan bine pus la punct.

Din punctul de vedere al telespectatorului emisiunea a fost un succes ceea ce nu se poate spune că a fost. Nici chinezilor nu le convine treaba cu Trump nici lui Trump e fac. Carmen Tănase către Mihai Gâdea.

Trump este un tip diplomat drăguț cu toată lumea. Că e folosită treaba asta la un mod în care te apucă nebunia cu asta sunt de acord dar că virusul există cred și nu sunt foarte convins că e natural. Carmen Tănase i-a spus lui Gâdea că măsurile luate peste tot.

O să aflăm poate la un moment dat nu exclud nici această variantă Mihai Gâdea. Carmen Tănase i-a dat încă o lecţie usturătoare lui Mihai Gâdea. Mărturisiri incredibile la Sinteza Zilei.

Mihai Gadea a incercat sa o lamureasca pe actrita ca virusul exista si a facut multe victime. Eu nu știu de unde a pornit acest lucru dar de undeva a pornit. Printre altele aceasta a declarat că temutul coronavirus chinezesc există dar în spatele lui s-ar afla de fapt un exerciţiu pentru ceva şi mai grav.


Carmen Tănase După Ce A Văzut știrea Că A Murit Intr Un Accident Nu E Prima Dată Wowbiz


O Mare Actriţă L A Contrat Pe Gadea Nu Mă Lua Asa Că Nu Merge Multă Tensiune Evenimentul Zilei


Mărturisirea Făcută De Carmen Tănase Lui Mihai Gadea Mă Enervează Ceva Ce Faci Tu


Carmen Tănase Nu Mă Mai Tem De Acest Virus Am Dreptul Să Respir Fără Mască


Carmen Tanase Vorbind Despre Coronavirus 2 Youtube


Carmen Tănase I A Dat Incă O Lecţie Usturătoare Lui Mihai Gadea


Carmen Tanase Revoltata Cred Ca Urmeaza Ceva Foarte Rau


Carmen Tănase Contestă Măsurile Din Pandemie Au Fost Mult Exagerate Problema E De Ce Eu Cred Că E O Etapă Si Că Urmează Ceva Foarte Rău Video


Mărturisirea Făcută De Carmen Tănase Lui Mihai Gadea Mă Enervează Ceva Ce Faci Tu


Carmen Tănase A Fost Amenințată Cu Moartea Ce I S A Intamplat La Scurt Timp După Ce A Participat La O Emisiune Tv Au Venit Niște Wowbiz


Gadea Am Aflat Un Lucru Oribil După Acea Emisiune A Fost Amenințată Cu Moartea Dcnews


Există Sau Nu Covid 19 Carmen Tănase Către Gadea Mă Enervează Dcnews


Mihai Gadea Către Carmen Tănase Sunt Consternat Imi Prezinți O Față De Om Cinic Dcnews


Carmen Tanase Si Mihai Gadea Youtube


Carmen Tănase Apariția Virusului Este Un Plan Bine Pus La Punct Iar Copiii Sunt ținta


Carmen Tănase Invitata Lui Mihai Gadea La Sinteza Zilei Interviu Integral 02 09 2020 Youtube


Carmen Tănase Se Mută Definitiv Din Romania Iau Si Animalele Cu Mine Costă Foarte Mult In


O Mare Actriţă I A Spus O Direct Lui Mihai Gadea Nu Mulţi Ar Fi Avut Curajul Asta I Clar Evenimentul Zilei


Mărturisirea Făcută De Carmen Tănase Lui Mihai Gadea Mă Enervează Ceva Ce Faci Tu Youtube

LihatTutupKomentar